Stjertmeisa

Om meg

Hei 🙂

Jeg heter Anne Kolstad og bor i Verdaln i Nord- Trøndelag, annenhver uke med mine to jenter og to gutter.

Jeg er utdannet lærer men jobber nå for Norsk Ornitologisk Forening. Der får jeg anledning til å gjøre noe av det viktigste i verden -redde vakker norsk natur og spre fugleinteresse 🙂

Jeg bruker også en del tid på politikk, og da er det selvfølgelig SV som ligger mitt rødgrønne hjerte nærmest. Jeg er blant annet medlem av miljøpolitisk utvalg, vara til kommunestyret i Verdal og til fylkestinget i Nord-Trøndelag. Det beste med å være politiker er at det stadig er nye utfordringer, man lærer hele tida noe nytt og får treffe mange interessante mennesker. Jeg ønsker å utgjøre en forskjell for barn og unge, natur og miljø.

I tillegg til min lille familie er det fugleobservasjoner, ringmerking, og naturfotografering som gjør livet verdt å leve, og jeg skulle gjerne hatt litt mer tid til dette innimellom!

Jeg blir lett engasjert, og elsker å reise for å oppleve nye steder, ny natur, nye fugler og nye mennesker. Det er fantastisk å kunne nyte flotte opplevelser i naturen, og jeg ønsker at også framtidas generasjoner skal ha mulighet til å oppleve det samme.

Bloggen min heter stjertmeisa fordi stjertmeiser er søte, gode til å kommunisere med hverandre og veldig sosiale. Jeg kommer til å blogge om det som til en hver tid engasjerer meg. Målet er at bloggen skal bli som dama -personlig, med politisk snert, og preg av rødgrønne holdninger, krydret med naturfoto og glimt fra fuglemiljøet. Føl deg fri til å kommentere, diskutere eller kritisere mine innlegg eller gi tilbakemelding til min epost: a-kolstad@hotmail.com

Min facebook-profil finner du her: http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1272528636

5 kommentarer »

 1. Hei snuppa!
  Gratulerer med blogg, den er fin!
  Takker for ei trivelig stund i går! Pepperkjeks med blåmuggost blir en schläger! Kjenner at det kan passe med en riesling til, faktisk. Det må vi prøve senere:-)

  Klem**

  Kommentar av Anne Berit — januar 6, 2009 @ 4:54 pm | Svar

 2. Riesling kan altså brukes til det meste…

  Kommentar av stjertmeis — januar 8, 2009 @ 11:51 pm | Svar

 3. Hei stjertmeis
  Jeg leser innleggene dine på SV-debatt. Fine innlegg der og fin blogg her. Hvordan du får tid til alt, men 4 barn og en slik aktivitet på mange fronter. Imponerende:-)

  Kommentar av Åse R. — februar 24, 2009 @ 6:43 pm | Svar

 4. Hei, og tusen takk skal du ha!
  Jeg får selvsagt ikke tid til alt jeg burde ha gjort, men prioriterer det som er strengt tatt nødvendig, og ikke minst det som til enhver tid engasjerer mest 😉

  Kommentar av stjertmeis — februar 24, 2009 @ 7:11 pm | Svar

 5. […] 2. Om meg […]

  Tilbakeping av Godt nytt år forresten « Stjertmeisa — januar 14, 2011 @ 12:55 am | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: